x

APEG

Association Professionnelledes Entreprises de Gardiennage

seris logo
Adresse
Telecomlaan 81831 Diegem
Téléphone
02-745 37 11
Fax
02-705 62 65
Adresse e-mail
info.security@seris.be
Site Internet
Numéro BIZA
16.1065.10
Numéro BCE
0404.770.607
CEO
CEO SERIS
Nom
Christophe Segaert
Info

SERIS Security is het bewakingsbedrijf dat deel uitmaakt van de SERIS-groep actief in de beveiligingssector in België. De SERIS-groep, is opgebouwd rond welomlijnde en nauw samenwerkende expertise-eenheden. Security, Technology, Monitoring, Logistics en Academy worden gecombineerd om tot werkelijk geïntegreerde en op maat gemaakte veiligheidsvoorstellen te komen voor haar klanten. Zo biedt SERIS als ‘Total Security Concept Provider’ sluitende security-oplossingen voor bedrijven, overheidsinstellingen en particulieren aan.

 

Meer dan 100 jaar ervaring resulteert vandaag in een eigentijds bedrijf dat gebruik maakt van gevestigde beveiligings- en bewakingsmethoden die hun betrouwbaarheid hebben bewezen, zonder daarbij innovatie uit de weg te gaan. Inspelen op een snel evoluerende maatschappij en tijdsbeeld is cruciaal om relevant te blijven.

 

De doorgedreven professionalisering van activiteiten gaat voor ons hand in hand met de permanente zorg voor onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en onze bijdrage tot het creëren van een veiliger wereld. Dit betekent het continu streven naar een verbetering op ecologisch, sociaal-maatschappelijk en economisch vlak. Samen vormen zij de drie belangrijkste pijlers van een écht duurzame ontwikkeling.

 

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemerschap vormt dan ook de ruggegraat van ons bedrijf en al wie ermee verbonden is. Onze slogan “We take care” vat dit perfect samen: we zorgen en ontzorgen. Dit geldt voor onze klanten, voor de maatschappij algemeen en voor onze medewerkers.

×